Гречка зеленая с семенами льна, тыквы и овощами в варочных пакетах 300 гр - Правильные Гарниры

Гречка зеленая с семенами льна, тыквы и овощами в варочных пакетах 300 гр - Правильные Гарниры

LINASEEMNEJAHU 250 g ORGANIC OIL

LINASEEMNEJAHU 250 g ORGANIC OIL

LINEN SEED INSTANT POWDER 223G SILA ALTAJA - Altai Specialist (lnjanaja)

€4.27
LINASEEMNEPUDER 200 G ALTAI SPECIALIST Koostis: tatrahelbed ja rukkihelbed, linaseemnejahu, porgand, sibul, sool, till, petersell. Toiteväärtus 100 g kohta: energiat 322 kcal/ 1346 kJ,valke 12 g, süsivesikuid 46 g, rasvu 10 g. Valmistamine: sügavasse nõusse panna 4-5 spl pudrupulbrit, valada peale keevat vett või piima, et see kataks moodustunud segu, segada hästi läbi. Katta nõu kaanega, lasta seista 5-7 minutit. Peale võib lisada linaseemneõli. Säilitada temperatuuril kuni 20ºC, kuivas, pimedas kohas. Säilimisaeg 10 kuud, parim enne: vt pakendilt. Tootja: OOO „ Specialist” Biisk, Venemaa. Maaletooja: Vitateka OÜ, Läänemere tee 30, Tallinn www.vitateka.ee
Availability:
Out of stock
SKU
100000010260
EAN-13
4620008852928
€4.27
FLAX SEED PUDER 200 G ALTAI SPECIALIST Ingredients: buckwheat flakes and rye flakes, linseed flour, carrot, onion, salt, dill, parsley. Nutritional value per 100 g: energy 322 kcal/ 1346 kJ, proteins 12 g, carbohydrates 46 g, fats 10 g. Preparation: put 4-5 tablespoons of porridge powder in a deep dish, pour boiling water or milk over it so that it covers the formed mixture, mix well. Cover the dish with a lid, let it stand for 5-7 minutes. You can also add linseed oil. Store at a temperature up to 20ºC, in a dry, dark place. Shelf life 10 months, best before: see package. Manufacturer: OOO "Specialist" Biisk, Russia. Importer: Vitateka OÜ, Läänemere tee 30, Tallinn www.https://vitateka.ee/en/
More Information
SEO Name LINEN SEED INSTANT POWDER 223G SILA ALTAJA - Altai Specialist (lnjanaja)
Tootmisriik Venemaa
Length 0.000000
Height 0.000000
Width 0.000000
Write Your Own Review
You're reviewing:LINEN SEED INSTANT POWDER 223G SILA ALTAJA - Altai Specialist (lnjanaja)