1 spl piparmündilehtedele lisada kuuma keeduvett ja lasta seista 15 min, tihti segades. Jahutada, välja pigistada, alles jäänud leotisele lisada keeduvett 200 ml saamiseni. Tarbida ⅓ tassi 3 korda päevas 30 min enne sööki. Valmisjook säilib jahedas mitte kauem kui 2 ööpäeva.
PIPARMÜNDILEHED 50G.
Folia Mentha Piperita
VALMISTAMINE JA TARBIMINE:
1 spl piparmündilehtedele lisada kuuma keeduvett ja lasta seista 15 min, tihti segades. Jahutada, välja pigistada, alles jäänud leotisele lisada keeduvett 200 ml saamiseni. Tarbida ⅓ tassi 3 korda päevas 30 min enne sööki. Valmisjook säilib jahedas mitte kauem kui 2 ööpäeva.
VASTUNÄIDUSTUSED: individuaalne talumatus.
Säilitada kuivas pimedas kohas temperatuuril kuni +25°С. Kõlblik kuni: vt.pakendilt. Säilivusaeg: 2 aastat.
TOOTJA: OOO “Lekraset”, Venemaa.
MAALETOOJA: VITATEKA OÜ, Mõisa tee 5, Kostivere alevik, Jõelähtme vald, Harjumaa, Eesti 74204. www.vitateka.ee
SEO Name | PIPARMÜNT 50g - Lekraset |
---|---|
Peamine toime | Südame-veresoonkonna toetamine |
Tootmisriik | Venemaa |
Length | 0.000000 |
Height | 0.000000 |
Width | 0.05 |