1 supilusikatäis vilju valada üle 2–3 klaasi keeva veega, keeta tasasel tulel 10 minutit. Lasta seista kaane all 24 tundi. Kurnata. Tarbida 1/2 klaasi 3–4 korda päevas enne sööki.
Infusioon termosesse:
1 supilusikatäis vilju valada üle 300 ml keeva veega, lasta termoses seista 1 tund. Kurnata ja jahutada. Tarbida 1/2 klaasi 2–3 korda päevas pärast sööki.
Keedis:
1 supilusikatäis vilju valada üle 2–3 klaasi keeva veega, keeta tasasel tulel 10 minutit. Lasta seista kaane all 24 tundi. Kurnata. Tarbida 1/2 klaasi 3–4 korda päevas enne sööki.
Kerge infusioon:
1 teelusikatäis purustatud toorainet valada üle 1 klaasi keeva veega, lasta kaane all seista 15 minutit. Kurnata. Tarbida täiskasvanutele 1/2 klaasi 2 korda päevas söögi ajal.
Mai kibuvitsa viljad (Rosa majalis).
Hoida kuivas, valguse eest kaitstud ja lastele kättesaamatus kohas temperatuuril kuni 25 °C. Valmistatud tõmmist ja keedust säilitada külmikus kuni 2 päeva.
2 aastat.
SEO Name | Mai kibuvits, terved viljad 75 g – Lecraset |
---|---|
Peamine toime | Üldtugevdavad omadused |
Tootmisriik | Venemaa |
Peamine aktiivne koostisosa | kibuvits |
Length | 0.000000 |
Height | 0.000000 |
Width | 0.075 |