1 supilusikatäis vilju valada üle 2–3 klaasi keeva veega, keeta tasasel tulel 10 minutit. Lasta seista kaane all 24 tundi. Kurnata. Tarbida 1/2 klaasi 3–4 korda päevas enne sööki.
Infusioon termosesse:
1 supilusikatäis vilju valada üle 300 ml keeva veega, lasta termoses seista 1 tund. Kurnata ja jahutada. Tarbida 1/2 klaasi 2–3 korda päevas pärast sööki.
Keedis:
1 supilusikatäis vilju valada üle 2–3 klaasi keeva veega, keeta tasasel tulel 10 minutit. Lasta seista kaane all 24 tundi. Kurnata. Tarbida 1/2 klaasi 3–4 korda päevas enne sööki.
Kerge infusioon:
1 teelusikatäis purustatud toorainet valada üle 1 klaasi keeva veega, lasta kaane all seista 15 minutit. Kurnata. Tarbida täiskasvanutele 1/2 klaasi 2 korda päevas söögi ajal.
Mai kibuvitsa viljad (Rosa majalis).
Hoida kuivas, valguse eest kaitstud ja lastele kättesaamatus kohas temperatuuril kuni 25 °C. Valmistatud tõmmist ja keedust säilitada külmikus kuni 2 päeva.
2 aastat.
Põhitoote nimi | Mai kibuvits, terved viljad 75 g – Lecraset |
---|---|
Peamõju | Üldtugevdav toime | Immuunsusele |
When the timer expires, you will be prompted to either continue editing or exit. If no response is given, the system will automatically close editing mode.
When the timer expires, you will be prompted to either continue editing or exit. If no response is given, the system will automatically close editing mode.