1 spl piparmündilehtedele lisada kuuma keeduvett ja lasta seista 15 min, tihti segades. Jahutada, välja pigistada, alles jäänud leotisele lisada keeduvett 200 ml saamiseni. Tarbida ⅓ tassi 3 korda päevas 30 min enne sööki. Valmisjook säilib jahedas mitte kauem kui 2 ööpäeva.
PIPARMÜNDILEHED 50G.
Folia Mentha Piperita
VALMISTAMINE JA TARBIMINE:
1 spl piparmündilehtedele lisada kuuma keeduvett ja lasta seista 15 min, tihti segades. Jahutada, välja pigistada, alles jäänud leotisele lisada keeduvett 200 ml saamiseni. Tarbida ⅓ tassi 3 korda päevas 30 min enne sööki. Valmisjook säilib jahedas mitte kauem kui 2 ööpäeva.
VASTUNÄIDUSTUSED: individuaalne talumatus.
Säilitada kuivas pimedas kohas temperatuuril kuni +25°С. Kõlblik kuni: vt.pakendilt. Säilivusaeg: 2 aastat.
TOOTJA: OOO “Lekraset”, Venemaa.
MAALETOOJA: VITATEKA OÜ, Mõisa tee 5, Kostivere alevik, Jõelähtme vald, Harjumaa, Eesti 74204. www.vitateka.ee
Põhitoote nimi | PIPARMÜNT 50g - Lekraset |
---|---|
Peamine toime | Südame-veresoonkonna toetamine |
Tootmisriik | Venemaa |
Annustamine | 500 mg |
When the timer expires, you will be prompted to either continue editing or exit. If no response is given, the system will automatically close editing mode.
When the timer expires, you will be prompted to either continue editing or exit. If no response is given, the system will automatically close editing mode.