Populaarsed nahahooldustooted teie nahale

Nahahooldustooted aitavad hoida teie nahka siledana, noorena ja säravana paljude aastate jooksul. Regulaarne hooldus vähendab vajadust kosmeetiliste protseduuride järele ja vähendab kulutusi atraktiivse välimuse säilitamiseks. Selles ülevaates räägime, millised on erinevad nahahooldustooted ja kuidas valida õigeid näohooldustooteid.

Kuidas valida nahahooldustooteid

Erinevad nahahooldustooted sobivad erinevatele naistele. Valik sõltub paljudest teguritest: nahatüüp, selle seisund, vanus, kortsude olemasolu, pigmentatsioon, naha tundlikkus ja erinevate kahjustavate tegurite mõju: külm, ultraviolettkiirgus, temperatuuri kõikumised, kuiv õhk jne.

Enamik nahahooldustooteid on positsioneeritud nahatüüpide järgi. Neid on kokku neli: nahk võib olla normaalne, rasvane, kuiv või kombineeritud. Kuigi tüüp on geneetiliselt määratud ja ei saa täielikult muutuda, on siiski vanusega tendents rasvasuse vähenemisele ja kuivuse suurenemisele.

On olemas baastooted näohoolduseks, mis on vajalikud kõigile naistele. Samuti on olemas näonahahooldustooted, mida kasutatakse erilistes olukordades: näiteks kortsude vastu võitlemiseks, külma või ultraviolettkiirguse kaitseks.

Võib oletada, milliseid tooteid on vaja nahahoolduseks sõltuvalt nahatüübist:

Kuiv. Esmajoones on vajalikud niisutavad ja kaitsvad vahendid. Peamised probleemid on arvukad peened kortsud ja ketendus.

Normaalne. Sobib enamik kosmeetikatooteid.

Rasvane. Kalduvus laiadele pooridele, rasusele läikele, põletikulistele laikudele ja vistrikele. Probleemse naha hooldustooted sisaldavad tavaliselt keratolüütilisi, põletikuvastaseid aineid, koorijaid. Kuid ärge kiirustage oma nahatüüpi kritiseerima, sest see vajab põhjalikumat hooldust. Rasvase naha eelised on: see ei vanane nii kiiresti ja on paremini kaitstud keskkonnategurite eest.

Kombineeritud. See tähendab, et kuskil on kuiv, kuskil rasvane. Tavaliselt on põsed kuivad ja T-tsoon (nina, laup, lõug) – rasvane. Sellise naha hooldamine on kõige keerulisem, kuna näohooldustooted tuleb valida erinevad näo eri piirkondade jaoks ning samuti tuleb arvestada hooajaga.

Baashooldus, lisahooldus ja vananemisvastane hooldus

Baashooldus – need on tooted, mida kasutate pidevalt, ilma konkreetsete esteetiliste probleemide vajaduseta. Kvaliteetne hooldus aitab muuta naha ideaalseks. Siin on, mis peab kindlasti olema näohoolduses:

  • Puhastus.
  • Niisutamine.
  • Kaitse.

Paljud naised kasutavad ka lisahooldust, kasutades toonereid, losjoone, maske, seerumeid jne. Need näohooldustooted võivad olla suunatud teatud probleemide lahendamisele: naha toonuse tõstmine, jume ühtlustamine, löövete kõrvaldamine.

Vananemisvastane hooldus algab tavaliselt pärast 30-35 eluaastat. Kuigi tegelikult algab vananemisprotsess palju varem: juba pärast 25. eluaastat, kuid selle algsed tunnused on vaevu märgatavad.

Millised on näohooldustooted, mida kasutatakse vananemisvastase hoolduse raames:

  • Vananemist aeglustavad.
  • Noorendavad.

Soovitatav on kasutada mõlemat tüüpi tooteid. Esimesed aeglustavad vanusest tingitud halvenemist, teised muudavad vähem märgatavaks need muutused, mis on juba toimunud.

Mida konkreetselt kasutada: parimad näohooldustooted

Nüüd teate, millised on erinevad näohooldustooted. Edasi anname soovitusi, mida konkreetset vajate kvaliteetseks hoolduseks.

Puhastus

Näopuhastusvahend "Puhas liin". Tagab naha puhastamise mustusest. Eemaldab surnud naharakkude pealmise kihi, puhastab poorid ja vähendab vistrike riski. Eelkõige on vajalik rasvase naha korral.

Dabur roosivesi näole. Kasutatakse näopuhastuslosjoonina. Muudab naha õrnaks ja elastseks. Sobib kuivale vananevale nahale.

"Blueberry Siberica Professional" kreemvaht näo pesemiseks. Aitab eemaldada päeva lõpus kõik mustuse ja meigi näolt. Sisaldab hüaluroonhapet ja antioksüdanti allantoiini. Vaht tuleb kanda niiskele näonahale, masseerida ja seejärel loputada.

Niisutamine

Niisutav näokreem "viinamarjaseemneõli ja aaloe vera". Sobib kõigile nahatüüpidele. Niisutab, rahustab, toniseerib nahka ja stimuleerib kahjustatud kudede taastumist.

Näokreem "intensiivne niisutus". Kuivale nahale. Kõrvaldab niiskuse ja ketenduse. Tagab ka kaitse väliste ärritajate eest.

Kaitse

Hüaluroonkreem näole "hydra shot". Sobib kuivale ja tundlikule nahale. On olemas analoogne toode rasusele nahale.

Neid kreeme kasutatakse 2-3 korda nädalas, kandes ööseks puhastatud nahale. Soovitatav on kasutada pärast pikaajalist viibimist konditsioneeritud ruumides, pärast sportlikke treeninguid, pärast pikaajalist kokkupuudet naha kahjulike teguritega.

Lisahooldus

Ideaalne näohooldus sisaldab ka lisatooteid. Nende kasutamine nõuab aega, kuid tagab suurepärase tulemuse.

Lisahooldus sisaldab sageli maskide kasutamist. Need on erinevat tüüpi ja kasutatakse erinevate vajaduste jaoks, kuid mitte sagedamini kui 3 korda nädalas. Kui on vaja sügavpuhastust, kasutatakse tavaliselt aktiivsöega maske. Kui on vaja lifting-efekti (kortsude tõstmist), võib kasutada kollageenimaski. Samuti on olemas koorivad ja muud maskid.

Lisahoolduseks kasutatakse ka seerumeid. Need tuleb valida vastavalt vajadusele. Näiteks mõned seerumid sobivad küpsenud nahale vananemise aeglustamiseks, teised kortsude eemaldamiseks või nooruse säilitamiseks tänu antioksüdantsele efektile. Kui kasutate seerumeid, tuleb neid kanda nahale pärast toonikut, kuid enne kreemi.

Vananemisvastane hooldus

Näokreem-õli intensiivne naha taastamine Omega 369. Kõrvaldab ärrituse, silub kortse, hoiab ära enneaegse vananemise. Samuti kaitseb nahka, taastades selle kaitsebarjääri. See on parim toode tundliku ja väga kuiva nahaga näole. Meie sortimendis on olemas ka analoogne toode normaalsele ja kombineeritud nahale.

Deba Maturel öökreem. Naistele vanuses üle 50 aasta. Võib kanda näole ja dekolteepiirkonnale ööseks. Muudab naha pehmeks ja elastseks, vähendab kortse ja kaitseb ultraviolettkiirguse eest.

Tagades vähemalt kaitse, niisutuse ja puhastuse, saate hoida oma naha heas seisukorras paljude aastate jooksul. Meie poest saate osta parimaid näohooldustooteid. Meil on kõik vajalik baashoolduseks, lisahoolduseks ja vananemisvastaseks hoolduseks, igale nahatüübile ja enamiku esteetiliste probleemide lahendamiseks.

Seotud tooted

"JEE COSMETICS" Näokreem "Intensiivne niisutus", 75 ml
DABUR PREMIUM ROOSIVESI NÄOLE 250ML

DABUR PREMIUM ROOSIVESI NÄOLE 250ML

Hind 4,50 €
KREEM-FLUID NÄOLE NORMAALSELE NAHALE  OMEGA 369 48g Belkosmeks
KREEM-ÕLI NÄOLE INTENSIIVNE TAASTAMINE ÖINE OMEGA 369 48g Belkosmeks
NÄOMASK PUHASTAV AKTIIVSÖEGA 20G VICTORIA BEAUTY
Öine näo- ja dekoltee kreem "DeBa Maturel", 50m
PUHAS LIIN PUHASTAV NÄOKOORIJA KOMBINEERITUD NAHALE 50 ML

Kommentaarid ()

Vitateka.ee kasutab teenuste
isikupärastamiseks küpsisefaile.