Kirjeldus
KÕRVITSAPUDER 200 G ALTAI SPECIALIST
Koostis: kaerahelbed, nisuhelbed, kõrvitsaseemnejahu, kuivatatud kõrvitsaviljaliha, sibul, porgand, sool.Toiteväärtus 100 g kohta: energiat 265,9 Kcal/ 1111,46 kJ, valke 17,6 g, süsivesikuid 48,2 g, rasvu 6,3 g.
Valmistamine: sügavasse nõusse panna 4-5 spl pudrupulbrit, valada peale keeva vett või piima, et see kataks moodustunud segu, segada hästi läbi. Katta nõu kaanega, lasta seista 5-7 minutit. Vürtsi võib lisada kõrvitsaõliga. Säilitada temperatuuril kuni 20ºC, kuivas, pimedas kohas. Säilimisaeg 10 kuud, parim enne: vt pakendilt.
Tootja : OOO „ Specialist” Biisk, Venemaa.
Maaletooja: Vitateka OÜ, Läänemere tee 30, Tallinn 11414 www.vitateka.ee